Kattojen huoltotyöt

Katonpesut, lumenpudotukset ja kattojen korjaukset.

Työhömme kuuluvat

  • katon yleiskunnon tarkastus
  • korkeapainepesu
  • korkeapainepesu / sammalmyrkky
  • korkeapainepesu / sammalmyrkky / suoja-aine ( HydroBlock ) nanotekninen suoja-aine
  • mineriitti / tiilikaton maalaus: korkeapainepesu / sammalmyrkky /erikoismaalipinnoitus
  • Iso rubber roof coating pinnoitteella. “Ferrari of roof coatings”
  • huopakatoille: A-Clean sammalmyrkky-käsittely joka tappaa sammaleen ja jäkälän
  • rännien ja syöksytorvien puhdistukset

Kun huolehditte kattonne huollosta säännöllisesti voi sen käyttöikä jopa kaksinkertaistua. Kaikki katot on syytä tarkastaa ja puhdistaa aina keväällä ja syksyllä ennen pakkasten tuloa.

Meiltä saat vuodenajasta riippumatta asiantuntevaa apua kattosi kunnon ylläpitämiseen.

Tiili-, mineriitti- ja huopakatot ovat säännöllisesti ja huolellisesti hoidettuna hyvin kestäviä kattomateriaaleja. Ilmansaasteet ja ilmanmuutos koettelevat kaikkia rakennusmateriaaleja, niin myös tiili-, mineriitti- ja huopakattoja. Sammal ja jäkälä aiheuttavat monenlaisia vahinkoja yllämainituille katoille. Eräät katolla esiintyvät jäkälät tuottavat muun muassa syövyttävää oksaalihappoa.

Mikäli tiili-, mineriitti- ja huopakattoa ei puhdisteta säännöllisesti alkaa katolla kasvaa sammalta ja jäkälää. Kasvunsa alkuvaiheessa sammal hajottaa katon rakennetta työntäessään juurensa katteen pinnan läpi. Sammaleen juuriin imeytynyt vesi saattaa myös johdattaa veden muualle rakenteisiin kapillaari-ilmiön seurauksena. Jäätyessään juuristossa oleva vesi aiheuttaa vielä lisävahinkoa. Lisäksi sammal käyttää ravinteenaan tiilessä rakennusmateriaalina olevaa kalkkia jolloin tiilen kestävyys luonnollisesti edelleen heikkenee.

Sammal ja jäkälä poistetaan oikeanlaisella käsittelyllä, jolla varmistatte katon oikean elinkaaren.

Sammal, jäkälä ja ilmansaasteet = mineriittikaton tuho

70-80 luvulla tehdyissä mineriittikatoissa on todennäköisesti asbestia, katot ovat useimmiten hyvässä kunnossa mutta likaisia ja sammaloituneet. Asbesti oli erinomainen sidosaine katteessa ja sen ansiosta mineriittikatoille on saatavissa oikein käsiteltynä kymmeniä vuosia lisäaikaa.

Mikäli mineriittikattoa ei huolleta ajoissa, katosta muodostuu ongelmajätettä, jonka jätemaksut ovat kalliita.

Suosittelemme mineriittikatolle oikeanlaista korkeapainepesua ja sammalmyrkkyä + Isonit Rubber erikoispinnoitetta. Erikoismaalin ansiosta mineriittikatosta saadaan parhaassa tapauksessa lähes uudenveroinen.

Isonit Rubber -maali on yksi Euroopan suurimpien kattopinnoitusaineiden valmistamiseen keskittyneiden kemiantehtaiden huipputuote. He käyttävät itse tuotteestaan slogania: Kattopinnotteiden Ferrari.

Mikäli haluat mineriittikatollesi vain parasta, tiedät mistä sen löydät!
Lisätietoja: Isonit Rubber

 

 

Kuvia kohteistamme

Tarjouspyynnöt

Pyydä meiltä veloituksetta pesu/maalaustarjous katollesi - Klikkaa tästä!

DekoCenter Oy / CTK, Kauppalantie 2 B LT 5, 00320 Helsinki Puh: 010 423 7700, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.