Myymälämme sijaitsee Helsingissä

Soita myymäläämme Lähetä sähköpostia Rahoitus Sisustussuunnittelu

 

Tervetuloa myymäläämme

Myymälämme laaja tuotevalikoima auttaa sinua tuote- ja materiaalivalintojen tekemisessä. Myymälässä työskentelevä asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat materiaalit - ja tarvikkeet kaikkiin kodin - tai julkistilojen remontteihin.

Myymälässä on vaivatonta tehdä materiaali valintoja pieneen tai suurempaan remonttiin, omien tarpeiden ja sisustusratkaisuiden mukaisesti. Myymälässä pääset tutustumaan keittiökaluste - ja säilytysjärjestelmä kokonaisuuksiin, lattiamateriaaleihin, laattoihin - ja kaakeleihin sekä myymälässä on laaja valikoima Vihtan kylpyhuone - ja saunan lasijärjestelmiä.

Laadukkaita tuotteita kotimaisilta - ja ulkomaisilta valmistajilta

Myymälässämme on runsas valikoima Laattamaailman - ja RTV laattoja sekä kaakeleita, Unidrain - tuotteita, kylpyhuone - ja kodinhoitohuoneen kalusteita, Oras - ja Hansgrohe hanoja - ja suihkuja, WC-istuimia, pesualtaita ja lavuaareja, Limente tuotevalikoima valaistuksesta - design pistorasioihin. Myymästämme löydät myös TähtiSaunat lauteet, Magnum kiukaat, paneelit, verhoilukivet ja saunanovet sekä saunan lasiseinät. 

DekoCenter palvelee 

Yrityksemme palvelee yksityis - ja yritysasiakkaiden lisäksi omatoimirakentajia sekä remontoijia. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään kaikissa kodin rakentamiseen - tai remontointiin liittyvissä asioissa, käänny puoleemme kun tarvitset rakentamiseen - tai remontointiin ammattilaisen apua, kun suoritat remontin itse, niin meiltä voitte ostaa ainoastaan tarvitsemanne materiaalit - ja tarvikkeet tai halutessanne tarjoamme teille remontin Avaimet käteen palveluna laadukkaasti ilman piilokuluja.