Sisustussuunnittelu

SISUSTUSSUUNNITTELUA AMMATTITAIDOLLA

Lue 10 ilmaista vinkkiä sisustussuunnittelijan valintaan.

Sisustussuunnittelua koteihin, vapaa-ajan asuntoihin, yritysten toimitiloihin sekä liiketiloihin. Asuntojen myyntistailausta kiinteistönvälitystoimistoille, rakennuttajille sekä yksityisille myyjille. Tuotestailauksia, juhlatilojen ja -materiaalien suunnittelua, sisustustekstiileiden suunnittelua sekä kevyet entisöinti- ja verhoilutyöt.

DekoCenter pyrkii mahdollisuuksien mukaan ottamaan sekä suunnittelussa että kaikessa muussakin toiminnassa huomioon kestävän kehityksen arvot ja hyvinvointiaspektin. Ekologista suunnittelua toteutetaan esimerkiksi materiaali- ja kalustevalinnoin, käyttämällä ja kunnostamalla vanhoja huonekaluja sekä kierrättämällä. Hyvällä tilasuunnittelulla, oikeilla materiaali- ja kalustevalinnoilla, riittävällä valaistuksella ja vihersisustamisella lisätään viihtyvyyden lisäksi ihmisten hyvinvointia.

DekoCenterin toimintaa voit seurata myös Facebookin ja Instagramin välityksellä. 

PALVELUT KOTITALOUKSILLE

SISUSTUSSUUNNITTELU

Hyvällä tilasuunnittelulla, oikeilla materiaali- ja kalustevalinnoilla, riittävällä valaistuksella ja vihersisustuksella lisätään viihtyvyyden lisäksi ihmisten hyvinvointia. Hyvin suunniteltu tila on toimiva ja kestää aikaa. DekoCenter pyrkii mahdollisuuksien mukaan ottamaan suunnittelussa huomioon kestävän kehityksen arvot ja hyvinvointiaspektin. Ekologista suunnittelua toteutetaan esimerkiksi materiaali- ja kalustevalinnoin, käyttämällä ja kunnostamalla vanhoja huonekaluja sekä kierrättämällä.

Kaipaatko apua pieneen sisutusongelmaan vai oletko vailla kokonaisvaltaista kodin sisutussuunnitelmaa? 

Sisustussuunnitelman sisältö räätälöidään projektikohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja kohteen vaatimusten mukaan maksuttoman kartoituskäynnin avulla. 

Sisustussuunnitelma voi sisältää remonttitarpeiden kartoituksen, värit ja pintamateriaalit, tilasuunnitelman, valaistussuunnitelman, kiintokalusteet, irtokalusteet, somisteet, sekä sisustustekstiilit. Suunnitelmaan sisältyy sopimuksen mukaan pohjakuvat, 3D luonnoskuvat, materiaali- ja kalusteluettelon sekä väri- ja materiaalimallit. Halutessasi viedään suunnitelman lisäksi projekti puolestasi loppuun asti aina materiaalihankintoja ja remontin koordinointia myöten.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla keskustelemme toiveista, tarpeista, laajuudesta ja aikataulusta suunnitteluprojektille. Tämän jälkeen laadimme projektista kirjallisen tarjouksen. Kun tarjous hyväksytään, alkaa projektin toteutus sovitun aikataulun mukaisesti. Suunnittelutyö voidaan laskuttaa sekä tunti- että projektihinnoitteluna.

SISUSTUSKONSULTOINTI

Sisustuskonsultointikäynti on hyvä vaihtoehto, jos tarvitset apua johonkin pienempään sisustusongelmaan, kuten esimerkiksi huonekalujen järjestämiseen tilassa tai vaikkapa maalisävyn valintaan. Sisustuskonsultointi on suullista neuvontaa ja tapahtuu yleensä asiakkaan kotona tai alan liikkeessä.

ETÄSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelu- ja konsultaatiopalvelut voidaan toteuttaa myös etäsuunnitteluna sähköpostin ja kuvien avulla. Sisustussuunnitelmaa varten lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jonka palautat täytettynä. Lisäksi tarvitsemme pohjapiirustuksen tilasta mittoineen ja hyviä kuvia tilasta. Saat takaisin pohjapiirustuksen, joka sisältää huonekalujen sijoittelun sekä mood boardin, joka sisältää tiedot pintamateriaaleista, kalusteista, valaisimista, tekstiileistä ja somisteista.

LAHJAKORTTI

Lahjakortti on oiva lahja esimerkiksi ensiasuntoon muuttavalle, asunnonvaihtajalle, talon rakentajalle tai kenelle vaan sisustamisesta kiinnostuneelle. Kiinteähintainen konsultointikäynti on esimerkiksi hyvä tuote lahjakorttiin. Lahjakortin arvo voidaan myös räätälöidä tapauskohtaisesti ja sitä voidaan käyttää kaikkiin palveluihin.

MYYNTISTAILAUS

Myyntistailauksella ja laadukkailla myyntikuvilla tuodaan esiin kohteen parhaita puolia, luodaan mielikuvia ja herätetään potentiaalisten ostajien mielenkiinto. 

Parhaassa tapauksessa myyntistailauksella lyhennetään myyntiaikaa sekä saavutetaan toivottu myyntihinta. Asuntojen myyntistailauspalvelu on tarkoitettu kiinteistönvälittäjille, uudiskohteiden rakentajille sekä yksityisille asunnon myyjille. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä varsinaisesta stailaustyöstä asunnossa.

KONSULTOINTIKÄYNTI

Joskus ulkopuolinen näkemys, vinkit tai pieni viimeistely voi riittää asunnon myyntikuntoon saattamiseksi. Kahden tunnin konsultaatiokäynnin aikana kerron mielipiteeni tarpeellisista toimista ennen myyntiä ja annan vinkit, miten asunnosta saadaan mahdollisimman houkutteleva ostajaehdokkaille esimerkiksi kalustesijoittelulla, somisteilla ja tekstiileillä. Mahdolliset muutostyöt jäävät asiakkaalle.

KEVYTSTAILAUS

Kuvausstailauksessa hyödynnetään pääosin asunnon olemassa olevia kalusteita ja sisustusta. Tarpeen mukaan tuodaan lisäksi piensisustusesineitä, tauluja, sisutustekstiileitä, viherkasveja, mattoja ja kevyitä kalusteita, joilla voidaan täydentää stailausta. Myyntikuvaus ja kuvien käsittely sisältyvät hintaan. Tarvittaessa voit vuokrata stailauksessa käytetyt huonekalut ja somisteet myynnin ajaksi.

TOIMI- JA LIIKETILOJEN SUUNNITTELU

Toimi- ja liiketilasuunnittelulla sekä yrityksen brändiä tukevalla painetulla, sekä digitaalisella viestinnällä luodaan yhtenäistä ja ammattimaista yritysilmettä. Tilasuunnittelussa otetaan huomioon työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyys, tuotteet, palvelut ja yrityksen arvot. Lopputuloksena on persoonallinen, yrityksen näköinen tila, jossa sekä työntekijät että asiakkaat viihtyvät.

Liiketila on yrityksen käyntikortti. Hyvin suunniteltu ja toteutettu liiketila vaikuttaa asiakasviihtyvyyteen, joka taas vaikuttaa kokonaismyyntiin. Pintamateriaalit, kalusteet, värit, valaistus, vihersisustus ja aistikokemukset ovat tärkeitä viihtyisän ilmapiirin luomisessa. Hyvällä toimitilasuunnittelulla luodaan tiloja, jotka parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä, motivaatiota ja tehokkuutta ja näin ollen myös yrityksen kannattavuutta.

Suunnitteluprojekti yritysasiakkaille voi olla kevyempi liiketilan muutos tai kokonaisvaltainen toimitilojen, liiketilan sekä visuaalisen viestinnän muutos. Jokainen projekti toteutetaan asiakaslähtöisesti yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Projektikohtainen hinta. Pyydä tarjous.

Kun tilaatte remontin toteuttamisen, materiaalit- ja tarvikkeet DekoCenterin Oy ammattilaisilta, niin hyvitämme Teille suunnittelutyöstä syntyneet kustannukset. 

Ota yhteyttä ja sovi kanssani suunnitteluaika, toteutetaan yhdessä unelmiesi koti suunnittelusta-toteutukseen. 
info@dekocenter.fi