Kotimaisia kalusteita, elämyksellisiä tiloja

DekoCenter toimii Päijät-Hämeessä Opdocen jälleenmyyjänä.

Opdeco

www.opdeco.fi

Opdeco on moderni, monipuolinen ja kasvava kalustevalmistaja. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan uniikkeja unelmiaan tarjoamalla yksilöllistä palvelua, kokonaisvaltaisen korkeaa laatua sekä luovia ideoita.

Olemme täysin kotimainen perheyritys. Esittelytilamme löytyvät Vantaalta, Helsingistä ja Kuusamosta, ja palvelemme koko maassa. Juuremme kurottavat Kuusamoon ja yli 40 vuoden taakse.

 

Palvelut & tuotteet

Voi sanoa, että meiltä saa kaiken kalusteisiin liittyvän, yksittäisestä hanasta laajaan ja haastavaan julkitilojen kalustamiseen. Koko ketju suunnittelusta, valmistamiseen ja asennukseen asti on hallussamme. Käytössämme on markkinoiden laajin materiaalivalikoima, arvokasta erikoisosaamista sekä ikiomia tuotteita ja innovaatioita.

VALMISTETTU KUUSAMOSSA, JO VUODESTA 1979

Kokonaisvaltaista kotimaista laatua

Kalusteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Kuusamossa ja kootaan pääkaupunkiseudulla. Korkeasta kotimaisuusasteesta kiintokalustevalmistuksellemme on myönnetty Avainlippu-merkki. 

Meille ominaisin design on pohjoismaista ja modernia. Muotoilua ohjaavat sanat ”kestävä käytännöllinen kauneus”. Pisara-kalusteiden kotimaisesta muotoiluosaamisesta kertoo Design from Finland-tunnustus.

Kestävyys on paitsi materiaalista kestävyyttä, myös kestävyyttä luonnon kannalta. Lyhyet kuljetusetäisyydet, ympäristön huomioiva tuotanto ja uusiutuvat materiaalit tekevät kalusteistamme ekologisen vaihtoehdon.

Olemme panostaneet moderniin tekniikkaan ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Nykyaikainen tuotanto mahdollistaa laadun lisäksi erittäin kilpailukykyiset hinnat mittatilauskalusteille. Usein asiakkaidemme reaktio onkin iloisen yllättynyt, kun kustannusarvio saadaan laadittua.

Edustamiamme brändejä

Omien tuotteidemme lisäksi edustamme maailman parhaita kaluste- ja sisustusbrändejä.

Tapwell, Otsoson, Kabinetti, Faber, Savo, Bora, Dometic, AEG, Miele, Cosentino.