DekoCenter tarina

Remonttipalvelut vuosikymmenien kokemuksella

Tarjoamme remonttipalvelut yrityksille - ja kotitalouksille laaja-alaisesti, laadukkaasti ja luotettavasti vuosien kokemuksella, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. 

Suoritamme ammattitaidolla kokonaisvaltaiset toimitilaremontit, myymäläremontit, huoneistoremontit, keittiöremontit, kylpyhuoneremontit, WC-remontit, saunaremontit, kodinhoitohuoneremontit ja pienremontit yksilöllisesti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tutustu lisää palveluihimme ja anna meidän hoitaa remonttisi suunnittelusta toteutukseen - teemme unelmistasi totta. 

Remontit avaimet käteen - palvelulla

Meiltä saat kokonaisvaltaisen toteutuksen alusta loppuun saakka avaimet käteen – palveluna, suunnittelusta – toteutukseen. Maksuttoman kartoituskäynnin aikana käymme läpi asiakkaan toiveet uusittavien tilojen osalta sekä otamme ylös tarvittavat tiedot suunnittelua – ja tarjousta varten. Materiaali – ja tarvike vaihtoehtoihin pääsette tutustumaan myymälässämme, jonka laaja tuotevalikoima kattaa kaikki remontissa tarvittavat tuotteet. 

Avaimet käteen – palvelun tarjoamme kiinteillä hinnoilla materiaaleineen – ja tarvikkeineen. 

Tarvittavat putki- ja sähkötyöt kuuluvat hintaan. Tilaa remontit meiltä yhdellä sopimuksella joustavasti ja vaivattomasti ilman piilokuluja.

Kartoituskäynnillä luodaan pohja suunnitteluun ja onnistuneeseen lopputulokseen.

Yrityksemme kuuluu tilaajavastuu.fi -ohjelmaan, joten asiakkaan on helppo tarkistaa, että yrityksemme on hoitanut kaikki tilaajavastuulain määrittelemät maksut asianmukaisesti.