Tilaa maksuton remonttiarvio

Remontit luotettavasti ja ammattitaidolla Etelä-Suomen talousalueella.

Osallistumme kanssanne remontin suunnitteluun, tarjoamme palvelua suunnittelusta – toteutukseen- rakkaudesta remonttiin ihmisiltä – ihmisille. Arvostamme erityisesti laadukasta ja viimeisteltyä työnjälkeä, ja teemme jokaisen yksittäisen projektin samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni remontti. Monipuolisen – ja pitkä aikaisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen!

Sisä – tai ulkoremontti toiveidenne mukaan toteutettuna suunnittelusta - toteutukseen

Rakennamme palvelun aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaavaksi niin toteutuksen, kuin myös työskentelyaikataulun puolesta. Tarvittaessa opastamme kaikessa alusta alkaen aina sopivien materiaalien valitsemisesta lähtien ja osallistumme halutessasi myös remontin suunnitteluun. Remontti voi sisältää esimerkiksi kalusteasennuksen, maalaustyöt, tapetoinnin, paneloinnin, lattiatyöt – mitä vain tarvitsetkin! Meiltä löytyy tarvittava osaaminen myös märkätilaremontteihin.

Saneeraus & remontti kokonaisvaltaisena palveluna

Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme aina kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun; Pidämme kiinni sovituista aikatauluista, huolehdimme sujuvasta yhteydenpidosta ja varmistamme, että lopputulos on paitsi kestävä, myös asiakkaan toiveiden ja visioiden mukainen. Kiinnitämme huomiota erityisesti viimeistelyyn ja luovutamme työn asiakkaalle vasta, kun työ on jokaista yksityiskohtaa myöten sovitulla tavalla laadukkaasti toteutettu. Ennen kohteen luovutusta pidämme asiakkaan kanssa remontin luovutuskatselmuksen ,jonka jälkeen loppulaskun yhteydessä toimitamme asiakkaalle remonttiin liittyvän yhteenvedon sähköisessä muodossa, josta ilmenee käytetyt materiaalit – ja tarvikkeet.

Tilaa ilmainen remonttiarvio ja aloitetaan yhdessä suunnittelemaan unelmienne remonttia

Ennen sopimuksen syntymistä ja remontin aloittamista laadimme Teille ilmaisen remonttiarvion – ja kirjallisen tarjouksen, jonka pohjalta laadimme kirjallisen sopimuksen, josta ilmenee tehtävät työsuoritukset, materiaalit – ja tarvikkeet jos asiakas on tehnyt niiden suhteen päätökset, jos materiaalien – tarvikkeiden suhteen asiakas ei ole tarjouksen tekemisen hetkellä tehnyt päätöstä, niin teemme tarjouksen ainoastaan työsuorituksista. Teemme remontit toimialueenamme Etelä - Suomessa sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin. Olipa kyseessä keittiöremontti, huoneistoremontti, kylpyhuoneremontti, saunaremontti tai muu remontti tai saneeraus, meiltä saat aina luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

DekoCenter tuotteiden ostoedut remontoijalle ja rakentajalle

Remontoit kotiasi tila kohtaisesti, kokonaisen huoneiston – tai kokonaisen kiinteistön, niin tarjoamme sinulle mahdollisuuden kustannustehokkaaseen remontointiin, mitä laajemman remontin tilaat DekoCenteristä, niin saatte aina ostoetuna 10% arvosta materiaaleja – ja tarvikkeita myymälä valikoimamme tuotteista kun tilauksesi arvo ylittää 5000,00€ alv 24%.

Anna meidän DekoCenterin ammattilaisten toteuttaa itsellesi unelmiesi remontti suunnittelusta – toteutukseen, suunnitellaan yhdessä ja toteutuksen voitte jättää luotettavien ammattilaisten käsiin, rakastamme remontteja, koska valmiissa työssä näkyy aina ammattilaisen kädenjälki ja arvostamme tekemäämme työtä.