Keittiöremontit Helsinki

Kotitalousvähennys Pyydätarjous Sisustussuunnittelu

Laadukas kotimainen keittiöremontin toteuttaja DekoCenter

Unelmiesi keittiöremontin toteuttaa ammattitaidolla ja yksilöidyllä palvelulla DC–Kitchen 

Voimme keskustella remonttitarpeistasi sekä laatia yhdessä alustavan remonttisuunnitelman ennen varsinaista kohdekatselmusta. Henkilökuntamme suunnittelijoista asentajiin ovat rautaisia ammattilaisia ja he tekevät työnsä luotettavasti sekä huolellisesti kotiasi tai toimitilaasi kunnioittaen. Kun haaveissa on laadukas henkilökohtaisiin tarpeisiin soveltuva keittiöremontti ja osaat arvostaa laadukasta lopputulosta sekä palvelua. Palvelemme sinua alueella: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Kirkkonummi tai pääkaupunkiseutu ja Päjät-Häme + 100km.

Ota yhteyttä niin rakennetaan yhdessä sinulle ja perheellesi unelmien keittiö laadukkailla kotimaisilla kalusteilla.

Kauttamme saat myös usean valmistajan kodinkonepaketit, liesituulettimet, valaistusratkaisut, pistorasiat, altaat, hanat ja välitilaratkaisut. 

Anna ammattilaisen suunnitella ja mitata keittiösi

Tilojen mittaaminen on koko kalusteprojektin haastavin ja tärkein työvaihe, jotta kokonaisuus pystytään toteuttamaan laadulla sekä vaivattomasti.
Mittakäynnin aikana huomioimme kaiken tarpeellisen ja tärkeät muutokset, kohteessa laadimme alustavan piirroksen mittoineen sekä erikoishuomioineen.
Tämän jälkeen alustava suunnitelma toimitetaan kotimaiselle kalustetehtaalle, jossa yli 30  vuoden kokemuksella suunnittelijat laativat suunnitelmat, 3D kuvat, jotka toimitetaan asiakkaalle tarkistamista sekä mahdollisia muutostoiveita varten.
Suunnittelu ja mahdollisia kalustemuutoksia tehdään niin kauan, että sinä olet tyytyväinen keittiöremontin suunnitteluun. Tämän jälkeen toimitamme Teille lopulliset suunnittelukuvat ja kirjallisen tarjouksen, joka ei tässä vaiheessa sido teitä tilaukseen. Kun olette tehneet päätöksen tilaamisesta, niin laadimme kanssanne kirjallisen sopimuksen, joka sitoo molempia osapuolia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä asiantuntevasti ja yksilöllisesti. 

Laadukas ja hyvä palvelu on meille kunnia-asia. 

Ideoimme kanssasi käytännöllisen ja esteettisesti kauniin keittiön

Suunnittelupalvelumme on käytössäsi viimeisen listan kiinnitykseen saakka. Haluamme toteuttaa keittiön täysin toiveidenne ja tarpenne mukaan. Tulemme mielellämme paikan päälle tutustumaan kohteeseenne. Paikan päällä voimme ottaa kaikki tarvittavat mitat sekä ideoida yhdessä toimiva ja laadukas keittiö kokonaisuus. Kaluste – ja muiden tarvikkeiden valmistajien tuotteisiin pääset tutustumaan yhteistyökumppanimme tiloissa. 3D-suunnitteluohjelman avulla voimme visualisoida sinulle sen, miltä keittiö näyttää asennettuna. Meille on tärkeää, että keittiö toimii juuri sinun tarpeidesi mukaisesti, kun keittiö on toimiva, niin arki ja juhla on vaivatonta ilman huolen häivää! 

Keittiön ovien vaihto

Toteutamme myös pieniä keittiöremontteja,  jossa vaihdetaan vain keittiön ovet, vetimet, työtasot, pesualtaat, hanat – tai kodinkoneet. Jos vanhat kalusteovet ovat hyvässä kunnossa, niin yhteistyökumppanimme toimesta vanhat ovet on myös mahdollista uudelleen maalata. Keittiön ovien vaihto kestää yleensä yhden työpäivän ja vanhojen ovien maalaus sekä uudelleen asennus 3-5 arkipäivää.

Asennustyöt huolellisesti ja ammattitaidolla

Räätälöimme kotimaisen kalustevalmistajalta tilattavat ja tarkasti mitoitetut kalustekokonaisuudet sekä tarvittaessa mitoitamme tehtaalla kalusterungot tilaan sopiviksi. Kaluste kokonaisuudet on mahdollista tilata erikoismittaisina, jolloin toimitusaikamme tuotteista riippuen on n. 4–6 viikkoa tilauksesta. Vakiomittaiset tuotteet pystymme toimittamaan 1–3 viikkoa tilauksesta. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat asennustyöt nopeallakin varoitusajalla. Voitte tilata, joko ainoastaan kalusteet – ja muut keittiöremonttiin tarvittavat tuotteet tai voitte tilata unelmiesi keittiöremontin Avaimet käteen palveluna, jolloin teidän ei tarvitse henkilökohtaisesti miettiä tai murehtia remontin onnistumista. Suosittelemme teille materiaali ja tarvike vaihtoehtoja, mutta tässä asiassa tarvitsemme teidän apua, sillä keittiöremontti tehdään Teille ja te päätätte miltä keittiönne tulee remontin jälkeen näyttämään - suunnitellaan siis yhdessä. Avaimet käteen -palvelu tarkoittaa, että palvelemme teitä suunnittelusta toteutukseen. Saatte kaiken saman katon alta, meiltä DekoCenteristä.

Ostoetu palveluna Avaimet käteen -remontille

Remontoit kotiasi tila kohtaisesti, kokonaisen huoneiston tai kokonaisen kiinteistön,  tarjoamme sinulle mahdollisuuden kustannustehokkaaseen remontointiin. Mitä laajemman remontin tilaat DekoCenteristä, saat ostoetua. Ostoedulla voit hankkia DekoCenteriltä materiaaleja ja tarvikkeita myymälä valikoimamme tuotteista kun tilauksesi arvo ylittää 5000€ alv 24%.

Kuljetuspalvelut sopimuksen mukaan

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti ja joustavasti. Kuljetuspalvelumme toimittaa kalusteet sopimuksen mukaan arkisin kello 8.00-18.00 tai erikseen sovittuna viikonloppuna. Kalustetoimituksillamme on vakuutukset mahdollisia vaurioita ajatellen, on tärkeää että tilauksen vastaanottaja tarkistaa toimituksen mahdollisten kuljetusvaurioiden vuoksi, jos olette tilanneet keittiöremontin Avaimet käteen palveluna, niin asentajamme tarkistaa kalustetoimituksen asennustöiden alkaessa, hän myös ilmoittaa mahdollista vaurioista tai toimitusta koskevista tuote puutteista kalustetehtaalle, jotka toimitetaan asiakkaalle veloituksetta nopealla toimitusajalla.