Kylpyhuoneremontit

Kotitalousvähennys Pyydätarjous Sisustussuunnittelu


Kaipaako kylpyhuoneesi uutta värimaailmaa tai onko tilan toimivuudessa parannettavaa? Meiltä löytyvät ammattitaitoset tekijät ja vaadittavat sertifikaatit kylpyhuoneremontin toteutukseen. Kylpyhuoneremontti kanssamme takaa unelmiesi kylpyhuoneen.

Kylpyhuoneremontti aloitetaan suunnittelulla kohteessa ja luonnoskuvien piirtämisellä. Se havainnollistaa, miltä uusi kylpyhuoneenne tulee näyttämään remontin jälkeen. Suunnittelun ja myymälässämme suoritettavien materiaalivalintojen jälkeen aloitamme kylpyhuoneremontin toteutuksen sovitussa aikataulussa. Kylpyhuoneremontti sisältää: purkutyöt, putki- ja sähkötyöt, vedeneristystyöt, seinien ja lattian laatoitustyöt sekä muut kirjalliseen sopimukseen listatut työsuoritukset materiaaleineen ja tarvikkeineen. DekoCenter tarjoaa asiakkailleen remontin avaimet käteen palveluna ilman piilokuluja.

Helpota arkeasi ja anna DekoCenterin ammattitaitoisten asentajien toteuttaa itsellesi toimiva ja pitkäikäinen kylpyhuone.

DekoCenter tuotteiden ostoedut remontoijalle ja rakentajalle

Remontoit kotiasi tila kohtaisesti, kokonaisen huoneiston tai kiinteistön tarjoamme sinulle mahdollisuuden kustannustehokkaaseen remontointiin. Mitä laajemman remontin tilaat DekoCenteristä, saat ostoetua. Ostoedulla voit hankkia DekoCenteriltä materiaaleja ja tarvikkeita myymälä valikoimamme tuotteista kun tilauksesi arvo ylittää 5000€ alv 24%.