Liike ja toimitilaremontit

Kotitalousvähennys Pyydätarjous Sisustussuunnittelu


Kun yrityksesi kasvaa ulos nykyisestä toimitilastaan tai nykyinen toimitila ei enää palvele teknisten valmiuksiensa puolesta käyttötarkoitustaan, on aika etsiä käytännöllisempi toimitila.

Eikö sopivaa tilaa ole vielä olemassa, tai haluatte rakennuttaa uuden toimitalon omalle tontille? Silloin suunnittelemme ja rakennamme uuden toimitilan nimenomaan yrityksenne tarpeisiin sopivaksi, toteutamme uudiskohteita yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa, joka mahdollistaa laajojenkin kokonaisuuksien rakentamisen. Mikäli löydät uuden tilan valmiina, autamme tarvittaessa muutostöissä.

Etsitään ja suunnitellaan yhdessä sijainti ja ratkaisu – laadukas ja kustannustehokas kokonaisuus. Tavoitteena on tila, joka palvelee teitä parhaiten nyt ja tulevaisuudessa.

Kerro meille tarpeestasi, niin rakennetaan yrityksellenne sopiva toimitila!

Liike- ja toimitilojen saneeraus on usein ajankohtainen aihe, kun tilan käyttötarve muuttuu, rakennuksen ikä ei niinkään vaikuta saneeraustarpeeseen.

Meidän avullamme saat valitusta tilasta juuri käyttötarkoitukseesi sopivan liike- tai toimitilan. Äkilliset muutokset vuokrasuhteissa tai kiinteistöjen vuokratuotoissa vaativat kuitenkin nopeaa reagointia. Silloin me olemme apunasi.

Teemme liike- ja toimitilakiinteistöihin remonttitöitä aina pienistä pintaremonteista kokonaisvaltaiseen peruskorjaukseen tai käyttötarkoituksen muuttamiseen asti. Laajan kokemuksemme ansiosta hoidamme takuuvarmasti myös haastavat, erityisosaamista vaativat kohteet.